kadın her bedende güzell :)

19 Aralık 2013 Perşembe

Ben Döndümmmmmmmm :):)



                   Günaydın Cancağazlarımmm:):)
                 
                   Uzun zaman oldu öyle değil mi:) Bi yazdım sonra kayboldum gittim bennn. Ama inanın kendimdede kayboldum ben.. Yeniden başka bir şehire alışmak, işe başlamak, yeni bir düzen kurmakk gerçekten çok zormuş. Ama artık tembellik yok. Hayat böyle devam edecek nasılsa. E bizde ayak uyduralım öyle değil mi:)


                   İş hayatını sevdim ben aslında çok:) Özel sektör güzel mi çirkin mi diye düşünürken KPSS telaşında buldum kendimi:) E dedim çok az yoğunum ya derhaneye başlıyım birde:) Anlayacağınız nefes almaya vaktim kalmadı. Asosyal oldum çıktım. Sonra sizler geldiniz aklıma dedim bari cancağazlarımla sosyalleşiyim:)


                   Neyse gelelim bloğumun amacını yansıtan iki konuya:) Artık sizinle öyle güzel güzel ne giydim resimleri paylaşamıcam malesef:( Fotoğraf çekmeye kimseciklerim yok. Şimdilik ofisteki boy aynasından kendi kendimi çektim komik fotoğrqflarla idare edicez:) O yüzden bundan sonraki postlarımda oluşacak görüntü kirliği için şimdiden özür diliyorum:)


Pantolon : Colins
Gömlek : LCW
Ceket : İpekyol
Ayakkabı : Kemal Tanca 

                      Bu kadar yoğunlukta diyet yapamaz hale geldim malesef:( Kilo almış mıyım yorumlarıda bekliyorum aynı zamanda:) İş hatunu oldum ben yahu:)

                          Sevgilerimleee...

6 yorum:

  1. canııım ne kilosu ya aldıysan da belli olmuyor. belin çok ince görünüyor.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok tşk ederim:) öyl görünüyosa ne mutlu bana:) ama tammm 4 kilo aldım döndüğümden buyana:(

      Sil
    2. gelince incelerim artık :)) böyle zayıflamış gördüm seni :))

      Sil