kadın her bedende güzell :)

23 Mayıs 2013 Perşembe

Süpriz Dolu Bir Günnn:):)


Sınav haftası olması benim tüm enerjimi alıyor:( Hiç sevmiyorum ders çalışmayı yahuu. Her gün paylaşım yapamamın  nedenide budur yani :)

Herşeye rağmen dün çok güzel bir gün geçirdim. Hediye almak en sevdiğim şey sanırım:) Herkes benim gibi düşünüyodur eminim ki:)

Önce bu güzel kutu karşıladı beni :)



içinden çıkan bu güzelcikler beni benden aldı :):)  kendi ellerimle alsamda hediyemi yinede ablacığımın hediyesi :):) İnsanın bir kardeşinin olması, heleki kız kardeşinin olması çok güzel birşey bilen bilirrr:)


Begüm ün Zonguldak'tan arkadaşım olduğundan bahsetmiştim:) Dün gönderdiği güzel mesajıyla bize evine davet etti. Bizi bu güzel hediyeciklerle karşıladı:) Öyle mutlu etti ki beni anlatamam:)


Begüm'e gitmişken oje sürmeden olmazdı:) Yine yeteneğini konuşturdu marifetli arkadaşım :) 





6 yorum:

  1. =))güzel günlerde kullanım canım benim =)) bu arada dün aklımı çeldin yarın yoğurt diyetine başlayacağım bugün biraz araştırdım da tam benlikmiş=)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengin numarası ne

      Sil
    2. Güzel bir post olmuş canım ama diyet diyince akan sular duruyor neymiş bu yoğurt diyeti :D:D:D

      Sil
    3. başla tatlım başla:) bende bugün şok diyete başlamıştım ama güzel bi haber aldım kutlamam gerek:) yemeğe gidiyorum şimdi:):)

      janjancım nette var hayatım ama diyet halinde oluyo olman gerek sürekli:)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm....:))

    YanıtlaSil